Voorlopig geen extra koopzondagen

13 juni 2013
Voorlopig geen extra koopzondagen

DORDRECHT - Het aantal koopzondagen in Dordrecht wordt voorlopig nog niet uitgebreid. Nu de eerste Kamer heeft besloten dat gemeenten zelf over de winkelen op zondag gaan, wilde de plaatselijke VVD de discussie daarover opnieuw voeren.

Coalitiepartij CDA houdt echter de liberalen aan hun afspraak uit het coalitieakkoord. Daarin staat dat in Hollands oudste stad de winkels maar zeventien zondagen open mogen zijn. Na de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar maart kan een nieuw stadsbestuur een andere beslissing nemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.