Idordt meldt: ,,Vanavond minder Idordt TV op RTV Dordrecht"

15 april 2014
Idordt meldt: ,,Vanavond minder Idordt TV op RTV Dordrecht"

DORDRECHT – De zendtijd die Idordt onder de vleugels mag vullen bij RTV Dordrecht wordt voor een film beperkt. Op de website van Idordt wordt gemeld onder de kop – vanavond minder Idordt TV - dat een film alleen dinsdagavond na negen uur tot twee uur in de nacht te zien mag zijn. Schrijver Scharco roept de mensen via Idordt op te reageren en laat een film zien om zo reacties te krijgen.

Helaas komt de filmbewerking van het theaterstuk ‘tape 2.0′ van [ROVA] niet door de filmkeuring van RTVDordrecht. De uitzending bevat een ‘relatief zeer schaars geklede dame’ en RTV Dordrecht vindt niet dat dit uitgezonden kan worden als er ook kinderen kunnen kijken.

In overleg met de directie RTV Dordrecht is besloten om de iDordt.tv uitzending van vanavond alleen van 21:00 tot 02:00 op het kanaal van RTV Dordrecht te laten zien.

Wat vindt u?

Aldus Idordt TV.

Idordt werkt met de zendmachtiging die aan RTV Dordrecht is verleend. Formeel is de hoofdredacteur van RTV Dordrecht verantwoordelijk voor de inhoud van wat te zien is onder de vleugels van RTV Dordrecht. Eerder was er een discussie over inhoudelijke keuzes van Dordtse koppen.

Het bericht op IDORDT TV kan ook worden gelezen als communicatie van mensen, die onder de vlag van formeel dezelfde organisatie werken

Aangepaste uitzending

Door
15 april 2014
0 Reacties
 

De uitzending van Idordt is vanavond te zien tussen 21.00 uur en 2.00 uur. Dit omdat zich in de uitzending scenes bevinden die minder geschikt zijn voor jonge kijkers.

- See more at: http://rtvdordrecht.nl/regionieuws/aangepaste-uitzending/#sthash.yxXx8tVv.dpuf

Bericht bij RTV Dordrecht:

Aangepaste uitzending

door Robert Schreuder

15 april 2014

De uitzending van Idordt is vanavond te zien tussen 21.00 uur en 2.00 uur. Dit omdat zich in de uitzending scenes bevinden die minder geschikt zijn voor jonge kijkers.

Klik hier voor meer info.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.