Herberg 'Kop van 't Land' in de race voor de Hart-Hooftprijs

16 april 2014 door Hennie van der Zouw
Herberg 'Kop van 't Land' in de race voor de Hart-Hooftprijs

DORDRECHT - Herberg De Kop van 't Land in Dordrecht is in de race voor de Hart-Hooftprijs. Deze publieksprijs, die door de Triodos Bank wordt uitgereikt, is bedoeld voor de meest vernieuwende en inspirerende duurzame ondernemer in Nederland.

Nominatie Triodos: Herberg De Kop van ’t Land bevindt zich op een bijzondere locatie middenin de natuur. Liesbeth en Ewout runnen een kleinschalig gastenverblijf en een gerenommeerd biologisch en vegetarisch restaurant. Met verse, biologische en regionale seizoensproducten maakt Ewout mooie smaakcombinaties die aangenaam verrassen.

Een aantal redenen om te stemmen op de Kop van 't Land zijn:

- Vegetarisch en biologisch restaurant in een groene omgeving
- Verkozen tot Duurzaam Restaurant van het Jaar 2014 door GaultMillau
- Inkoop van regionale en seizoensgebonden groenten

Bekijk de video van de genomineerden, stemmen kan tot 16 mei via de Triodos-website . De prijsuitreiking vindt plaats op 20 mei.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.