Dordtyart presenteert zondag in voormalige Biesbosch nieuwe kunstenaars voor 2013

15 januari 2013
Dordtyart presenteert zondag in voormalige Biesbosch nieuwe kunstenaars voor 2013

DORDRECHT - Kunst en werkende kunstenaars in de voormalige hal van scheepswerf de Biesbosch begint in 2013 onder de naam DORDTYART aamhet tweede seizoen. Op 20 januari kunnen belangstellenden al de bijzondere (kunst) sfeer proeven in het complex tegenover de Ark van Noach nabij het Wantij van Dordrecht. Ook worden de namen bekend gemaakt van de kunstenaars die dit seizoen aan de slag mogen gaan.

Een bericht van DORDTYART:(meer op de website)

Infomiddag 20 januari

Na een fantastisch eerste seizoen gaan de deuren van DordtYart vanaf 13 april weer open voor publiek. Tijd dus om u alvast op de hoogte te brengen van onze plannen voor het tweede seizoen.

Op zondag 20 januari aanstaande organiseren wij onder het genot van een drankje een informatieve bijeenkomst. Het programma start om 15.00 uur met een terugblik op vorig jaar en een filmisch verslag van Jeanne van der Horst. Daarnaast maken Lyda Vollebregt en Gerrit Willems de namen bekend van de kunstenaars die het komend seizoen deelnemen. Ook zullen zij een toelichting geven op hoe deze keuze tot stand is gekomen en vertellen enkele kunstenaars

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.