Anneke Maagdenburg nieuwe voorzitter DOV

27 juni 2013

DORDRECHT - Anneke Maagdenburg is de nieuwe voorzitter van de Dordrechtse Ondernemersvereniging (DOV). Zij volgt Paul Hendriks op, die de voorzittershamer vijf jaar hanteerde.

In een eerste reactie zegt Maagdenburg: ,,Wij blijven ons als DOV sterk maken voor de koopzondag, veiligheid in de stad, bedrijventerreinen en de belangen van groepen ondernemers. Dit betekent dat we ons zullen laten zien en horen in relevante overleggen.”

Daarmee zette Maagdenberg de ambities van het DOV bestuur voor de komende jaren duidelijk neer. ,,Wij hebben de koers uitgezet om ons steeds meer te profileren als belangenbehartiger en zullen die beslist verder uitbouwen. Ook mag u van ons een goede samenwerking met de politiek verwachten, maar evenzeer een kritische houding als dat in het belang van onze leden is”, aldus Maagdenberg. De DOV-voorzitter kondigde verder aan dat het bezoeken van bedrijven één van de prioriteiten van het DOV bestuur is.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.