Uitreiking Gemeentelijke Onderscheiding 'De Dordtse Beloften' aan Estee Priester

23 april 2014 door Hennie van der Zouw
Uitreiking Gemeentelijke Onderscheiding 'De Dordtse Beloften' aan Estee Priester

DORDRECHT - Burgemeester Brok reikte op woensdag 23 april om 17.00 uur in de raadzaal van het Stadhuis de gemeentelijke onderscheiding “De Dordtse Beloften” uit. 

Het is voor de derde keer dat de gemeente Dordrecht deze gemeentelijke onderscheiding uitreikt. De onderscheiding wordt één keer per jaar uitgereikt aan jongeren tussen de 6 en 21 jaar die zich belangeloos inzetten voor de samenleving. Jongeren die bijvoorbeeld vrijwilligerswerk doen, voor langere tijd voor iemand uit hun omgeving of familie zorgen of een bijzondere prestatie leveren.

Goed voorbeeld voor anderen
De gemeentelijke onderscheiding in de vorm van een jongerenlintje is bedoeld om jongeren positief in het nieuws te brengen en zo het goede voorbeeld te laten zijn voor anderen. Dit jaar is Estee Priester genomineerd voor het jongerenlintje. Zij  heeft een bijzondere prestatie geleverd door een paard te redden uit een mestcontainer. Dit voorval is uitgebreid aan de orde geweest in de Dordtse media.

Jury
De jury bestond uit wethouder Wagemakers (voorzitter), mevrouw Koene, mevrouw Snijders, de heer Bevers (raadsleden), mevrouw Weltevrede (medewerkster Kabinetzaken gemeente Dordrecht) en Fabrienne Blenman (één van de winnaars van het jongerenlintje van vorig jaar).
De juryleden hebben de nominatie beoordeeld en akkoord bevonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.