Wethouders Harry Wagemakers en Bert van de Burgt lezen voor

11 januari 2014
Wethouders Harry Wagemakers en Bert van de Burgt lezen voor

DORDRECHT - Twee wethouders van Dordrecht lezen woensdag een bijzonder boek voor op basisscholen. Ze doen dat als signaal voor gelijke behandeling en tegen distriminatie.

Een bericht van de gemeente:

Op 15 januari om 10.00 uur leest wethouder Wagemakers het boekje ‘Kikker en de Vreemdeling’ van Max Velthuijs voor aan kinderen van de Prins Bernhardschool, Willaertstraat 2. Wethouder van de Burgt leest het boekje op hetzelfde tijdstip voor op De Meridiaan, Kinkelenburg 18-19. Zij doen dit op uitnodiging van RADAR, vóór gelijke behandeling, tegen discriminatie.
Met vragen kunt u contact opnemen met Eefje Vonken van RADAR: 06-11035843.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.