Kleine brand in magazijn Carpetright

27 april 2014
Kleine brand in magazijn Carpetright

DORDRECHT - (Meubelboulevard) Zaterdagmorgen rond 9.35 uur rukte de brandweer uit voor een middelbrand op de meubelboulevard in Dordrecht. In het pand van Carpetright aan de Mijlweg was een brand ontstaan. Door de rookontwikkeling ging ook de automatische brandmeldinstallatie bij de buren, Kwantum, af. Uiteindelijk viel het allemaal mee.

De brandhaard zat in een magazijn, waarbij de rook zich via ventilatieroosters verspreidde. De brandweer kon de vuurhaard makkelijk uitkrijgen en gaf tegen 10.00 uur het sein 'brand meester'. Met nablussen en het wegblazen van de rook uit de panden werd deze inzet beeindigd. 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.