Vergeten spullen op Vrieseplein

28 april 2014 door Hennie van der Zouw
Vergeten spullen op Vrieseplein

DORDRECHT - Van Mevr. S. Oksak - den Hartogdie op de vrijmarkt op het Vrieseplein had gestaan, ontvingen we onderstaande mail:

"Ik heb gisteren, tijdens het inladen van de auto, enkele tassen met spullen per ongeluk achtergelaten. Ik had op die dag op de vrijmarkt op het Vrieseplein gestaan, en de avond ervoor maar drie uurtjes geslapen. Ik had namelijk koekjes staan bakken.

Ik had voor mijn dochter: Monopoly junior, een K3 puzzel, Spelen met Breuken gekocht, en kleding voor mij zelf. Ook een vuilniszak met onder andere kleding, welke ik had gekregen en een tas met verjaardagspulletjes, heb ik per ongeluk laten staan.

Als u de bovenomschreven spullen heeft gevonden mag ik die dan a.u.b. terug? Ik weet het, het is mijn fout, het was niet handig van mij. Al zou ik enkel de spulletjes van mijn dochter terug vinden, dan ben ik al blij. die dingen zijn duur in de winkel. Mocht u het weten belt u mij a.u.b. op nummer 0645 160190, of mail me via oksak.denhartog@gmail.com."

Bij voorbaat al hartelijk dank.

Mevr. S. Oksak - den Hartog.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.