Dordtse Beiaardkring organiseert carillon-excursie

29 april 2014
Dordtse Beiaardkring organiseert carillon-excursie

DORDRECHT - Op donderdag 8 mei organiseert de Nederlandse Klokkenspel Vereniging in samenwerking met de Dordtse Beiaardkring een carillon-excursie naar de Veluwe, waarvoor cultuur- en muziekliefhebbers zich nog tot 5 mei kunnen opgeven. De bus zal vanaf 9.00 vertrekken vanaf de parkeerplaats Westkinderendijk te Dordrecht. Deelnemers kunnen gedurende de dag genieten van carillonconcerten in Barneveld , Garderen en Ede, er zal een bezoek worden gebracht aan de Grote Kerk te Barneveld, de Oude Dorpskerk te Garderen en aan het Oude Ambachten en Speelgoed-museum te Terschuur en de dag zal muzikaal worden afgesloten met een uniek concert in de Oude Kerk te Ede, m.m.v. de Russische musici Vladimir Skliarenko (hobo); Elena Lelchuck (piano) en Boudewijn Zwart (orgel, zie foto).

Tevens wordt de groep ontvangen door de burgemeester van de gemeente Barneveld. Rond 19.45 uur zal de bus vanuit Ede weer vertrekken naar Dordrecht, de verwachte aankomsttijd is 21.15 uur. Reisleider van de dag is de bekende Dordtse stadsbeiaardier Boudewijn Zwart. De kosten voor de excursie bedragen € 55,- per persoon (inclusief busreis, lunch, diner in wokrestaurant, rondleidingen, concerten, etc.). Deelnemers worden vriendelijk verzocht dit bedrag op de dag zelf met gepast geld contant te voldoen. De excursie is geschikt voor alle liefhebbers van cultuur en klassieke muziek. Aanmelden kan tot en met 5 mei via e-mail naar: secretaris@klokkenspel.org.

Let op: de deelname is beperkt tot maximaal 50 personen. Op dit moment zijn er nog 10 plekken over. Aanmelding geschiedt op orde van binnenkomst. Deelnemers krijgen via e-mail een bevestiging van deelname.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.