De politie waarschuwt voor 'louche figuren'

30 april 2014 door Hennie van der Zouw
De politie waarschuwt voor 'louche figuren'

DORDRECHT - Namens de wijkagenten Dordrecht-West plaatsen we nevenstaande waarschuwing.

De politie waarschuwt hierin voor 'louche figuren' die bij bedrijven gereedschap willen slijpen.

Dringend advies van de politie: "Laat gereedschap altijd bij een gerenomeerd bedrijf slijpen, voorkom onduidelijkheid. Tevens is venten binnen de gemeente Dordrecht niet toegestaan zonder vergunning."

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.