Schouwburg Kunstmin start na renovatie weer met kaartverkoop

30 april 2014 door Hennie van der Zouw
Schouwburg Kunstmin start na renovatie weer met kaartverkoop

DORDRECHT - Na een ruim twee jaar durende restauratie, gaan de deuren van Schouwburg Kunstmin dit najaar weer open. Op zaterdag 24 mei begint de kaartverkoop voor theaterseizoen 2014-2015.

Schouwburg Kunstmin pakt flink uit. Zo zijn Jochem Myer, Paul de Leeuw, Brigitte Kaandorp, Guido Weijers, Tineke Schouten en Karin Bloemen weer in Dordrecht te zien. Ook muziekliefhebbers zitten goed met optredens van onder meer Nick & Simon, René Froger, Sandra van Nieuwland, Huub van der Lubbe en de Golden Earring. Bekende musicals zoals De Jantjes met Willeke Alberti en The Sound of Music ontbreken niet in het programma.

De Notenkraker
De gerestaureerd Grote Zaal is het decor voor het sfeervolle kerstballet De Notenkraker waarbij de beroemde muziek van Tsjaikovski live wordt gespeeld door een orkest. Gouden koppel Gerard Cox en Joke Bruijs schitteren in de theaterkomedie Alles went behalve een vent en ook de toneelversie van de succesvolle televisieserie Kinderen geen bezwaar met Alfred van den Heuvel  is in Kunstmin te zien, net als De Ontdekking van de Hemel naar de roman van Harry Mulisch met o.a. Waldemar Torenstra. Met het hele gezin van theater genieten kan onder meer bij de vrolijke familievoorstellingen Waanzinnig Gedroomd, Pipi Langkous en Minoes naar het boek van Annie M.G. Schmidt.

Rangen
Met ingang van het seizoen 2014-2015 hanteert Schouwburg Kunstmin drie rangen in de Grote Zaal. Zo hebben bezoekers meer ruimte om te bepalen wat ze voor een voorstelling willen uitgeven. Voorstellingen in de Kleine Zaal kosten standaard €17,50 met uitzondering van de voorstellingen in het genre jeugd en familie.

Belangrijke data
De volledige programmering voor het theaterseizoen 2014-2015 staat maandag 12 mei online op www.kunstmin.nl. Op dinsdag 13 mei verschijnt de seizoensuitgave. Op zaterdag 24 mei start om 10.00 uur de kaartverkoop via www.kunstmin.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.