Bestuur RTV Dordrecht versterkt met twee nieuwe leden

02 mei 2014 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Het bestuur van RTV Dordrecht is weer compleet. Na het vertrek van secretaris Arjan Verwoerd, die directeur/hoofdredacteur van de omroep werd, en het vertrek van Helly Buursma, die zitting nam in de gemeenteraad namens Beter Voor Dordt, zijn twee nieuwe bestuursleden benoemd: de heer René Portielje en mevrouw Elise Koene.

René Portielje brengt, na een lange carrière bij o.a. Unilever en Dr. Van der Hoog, op het gebied van sales en marketing,  waardevolle ervaring en expertise in. Elise Koene is ketenregisseur bij de Dienst Gezondheid en Jeugd (voorheen GGD Zuid Holland Zuid) en is zeer actief in de Dordtse gemeenschap, onder andere als bestuurslid van Dordrecht Pride.

Het voltallige bestuur van RTV Dordrecht bestaat nu naast René Portielje en Elise Koene uit voorzitter Cees den Bakker, hoofd persvoorlichting bij Siemens; penningmeester Dick in’t Veld, zelfstandig accountant en Dirk ten Veen, onder andere voormalig wethouder in Dordrecht en voormalig voorzitter van de Raad van Bestuur van het Albert Schweitzer Ziekenhuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.