Twee aanhoudingen na vuurwapenvondst in Albertine Agnesstraat

02 mei 2014 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - De politie heeft woensdagavond twee personen aangehouden na de vondst van een revolver in een woning aan de Albertine Agnesstraat. De huiszoeking volgde op de melding dat omstreeks 23:10 uur schoten waren gehoord.

Na de melding stelden agenten direct een onderzoek in de omgeving van de Albertine Agnesstraat in. Dit leidde naar de woning waar de 28-jarige vrouw uit Dordrecht en 26-jairge man zonder vaste woon- of verblijfplaats zich bevonden. In de woning is een revolver en een patroonhouder aangetroffen. De man en vrouw zijn aangehouden en worden gehoord. Of de in beslag genomen revolver in verband kan worden gebracht met de gehoorde schoten wordt onderzocht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.