Grote afgebroken tak zorgt voor gevaarlijke situatie op Mauritsweg

09 mei 2014

DORDRECHT - Tijdens een hevige bui op vrijdag 9 mei 2014 om 16:00 uur brak er een grote tak af van een flinke boom in het Weizigtpark en versperde de Mauritsweg. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen.

Al snel was de Politie met een aantal medewerkers van de plantsoenendienst ter plaatse om de tak in stukken te zagen en weg te halen.

Foto: Herman van Duinen

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.