Verdachten diefstal lokfiets aangehouden

09 mei 2014 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - De politie heeft twee verdachten aangehouden voor diefstal. De politie had een zogenaamde lokfiets neergezet op de Nieuwstraat in Dordrecht.

Op donderdagmorgen 8 mei 2014 werd deze fiets gestolen. De politie volgde het spoor en kwam uit bij een woning aan de Sint Jorisweg. Agenten vonden de lokfiets terug en in de tuin stond nog een andere fiets mogelijk ook gestolen.

De aangehouden verdachten zijn 34 en 44 jaar uit Dordrecht. De politie besteedt momenteel veel aandacht aan de aanpak van fietsendiefstal in het centrum van Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.