Europese informatie- en matchmarkt voor de Drechtsteden

09 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Europese informatie- en matchmarkt voor de Drechtsteden

DRECHTSTEDEN -  Op 22 mei 2014 zijn de verkiezingen voor een nieuw Europees Parlement. Een uitstekende aanleiding om met onze partners in gesprek te gaan. Wij willen met u praten over de kansen voor bedrijfsleven, onderwijs en kennisinstellingen in de komende Europese budgetperiode.
 
Doel
Het doel van deze markt is deelnemers te informeren over de Europese subsidiemogelijkheden. Daarnaast potentiële partners te ontmoeten voor samenwerking in toekomstige Europese projecten. U kunt ook kennis maken met vertegenwoordigers van de provincie Zuid-Holland, InnovationQuarter, Kansen voor West (II), VNO-NCW en Agentschap SZW. Zij verzorgen pitches over onder andere INTERREG, Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en het Europees Sociaal Fonds (ESF).
 
Subsidietijdvak weer geopend
Donderdag 1 mei 2014 is het aanvraagtijdvak voor het ESF-thema actieve inclusie geopend. Dit fonds biedt subsidie voor het terugdringen van jeugdwerkloosheid en de arbeidsinpassing van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het is de bedoeling dat in het najaar vanuit de Drechtsteden een gemeentelijke-en een scholenaanvraag ingediend wordt bij het Agentschap Sociale Zaken en Werkgelegenheid.
 
Deze bijeenkomst wordt gehouden in de Duurzaamheidsfabriek op het Leerpark in Dordrecht. Ook een project dat mede met EFRO en ESF subsidie gerealiseerd is.
 
U bent van harte uitgenodigd
Bert van de Burgt, portefeuillehouder Sociale Zaken, Onderwijs en Arbeidsmarktbeleid nodigt u uit, ook namens het Drechtstedenbestuur, om deel te nemen aan de Europese informatie- en matchmarkt voor de Drechtsteden.

Zie voor meer informatie het bijbehorende agendabericht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.