Beter voor Dordt: "Geen wilde dieren in circus"

14 mei 2014
Beter voor Dordt: "Geen wilde dieren in circus"

DORDRECHT - Burgemeester Brok heeft onlangs een evenementenvergunning verleend aan circus Belly Wien. Dit circus maakt voor hun voorstellingen gebruik van wilde diersoorten.

Beter Voor Dordt ziet geen ruimte voor wilde dieren als onderdeel van entertainment en acht dit ook niet meer van deze tijd.

Om deze reden heeft Beter Voor Dordt in de gemeenteraad van 13 mei vragen gesteld aan de portefeuillehouder. Duidelijk is dat er op dit moment geen grond is om vergunningen te weigeren vanwege het gebruik van wilde dieren. Beter Voor Dordt heeft dan ook aangekondigd een initiatiefvoorstel in te dienen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.