RTV Dordrecht wederom genomineerd voor Lokale Omroep Awards

15 mei 2014
RTV Dordrecht wederom genomineerd voor Lokale Omroep Awards

DORDRECHT - RTV Dordrecht is door de OLON twee maal genomineerd voor de Lokale Omroep Awards 2014. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan programma’s en presentatietalenten van lokale omroepen uit heel Nederland. 

In de categorie Presentatietalent Televisie maakt Mees Baas kans op een prijs met zijn bezoek aan het Stadhuis voor het kinderprogramma Junior. Sinds een jaar gaat de 13-jarige Mees regelmatig voor RTV Dordrecht op pad om vooral de jongere kijkers te laten zien wat er allemaal op het eiland gebeurt. 
Ook in de categorie Televisie is RTV Dordrecht genomineerd. Cameraman en programmamaker Frank Peters maakte een portret van fotograaf Paul Schrandt. Het item werd uitgezonden in het programma Eilandleven, waarin aandacht wordt besteed aan onder meer kunst, cultuur, historie en de bewoners van Dordrecht.
De programma’s zijn te zien via youtube: 
Eilandleven Paul Schrandt: https://www.youtube.com/watch?v=veG1LxEkjs8
Junior: Mees Baas bezoekt het stadhuis: 
https://www.youtube.com/watch?v=xCn-u91uHSg
Vorig jaar won RTV Dordrecht een OLON Award met de docusoap over het Dordtse circus Royal. Op vrijdag 6 juni wordt in Hilversum bekend gemaakt aan wie de prijzen dit jaar worden toegekend. 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.