Sommige afdelingen/locaties ASZ dicht op 30 mei

21 mei 2014 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Omdat op vrijdag 30 mei, de ingeklemde werkdag tussen Hemelvaartsdag en het weekeinde, veel mensen vrij hebben, blijven die dag ook in het Albert Schweitzer ziekenhuis diverse afdelingen gesloten. Hier zit niet geheel één lijn in, daarom attendeert het ziekenhuis patiënten graag op de website www.asz.nl, waar de openingstijden per locatie en afdeling rond Hemelvaart en Pinksteren in detail vermeld staan.

Op vrijdag 30 mei blijft de locatie Sliedrecht helemaal gesloten, ook de EHBO-post. Op diezelfde dag is de locatie Zwijndrecht wel open, inclusief de bloedafname en röntgenafdeling, maar de poliklinische apotheek daar is dicht. De locatie Amstelwijck is open, maar bloed afnemen kan hier alleen in de ochtend van 8.00 tot 12.00 uur en de röntgenafdeling is er heel de dag dicht. Op de hoofdlocatie Dordwijk is 30 mei een normale dag, alle voorzieningen zijn open.

Bij twijfel mag natuurlijk altijd worden gebeld naar (078) 654 11 11.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.