Intercity Brussel stopt voorlopig weer in Dordrecht

02 februari 2013
Intercity Brussel stopt voorlopig weer in Dordrecht

DORDRECHT - De NS heeft bekendgemaakt dat er vanaf 18 februari station Dordrecht Centraal weer intercity's stoppen die rijden van Den Haag naar Brussel. Deze zal 8 keer per dag gaan rijden. Voor wethouder Jasper Mos is dit nog niet voldoende, aangezien het een tijdelijke oplossing is en de frequentie aan de lage kant is.

Op vrijdag 1 februari 2013 lichtten verschillende betrokkenen, waaronder de burgemeester van Mechelen en voormalig minister-president ijeenkomst van Vlaanderen de heer Bart Somers in Dordrecht toe, waarom zij de voorstellen voor een permanente, directe treinverbinding tussen Den Haag en de Vlaamse steden ondersteunen.

En desnoods moet dit dan maar zonder de NS, maar dan met een vervoerder zoals Arriva of Veolia. Op dit moment worden de mogelijkheden onderzocht.

Na afloop ging men enthousiast met elkaar op de foto, waarbij men elkaar als partners stevig vast houdt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.