CU/SGP vraagt om actie voor treinverbinding Brussel

21 mei 2014 door Hennie van der Zouw
CU/SGP vraagt om actie voor treinverbinding Brussel

DORDRECHT - CU/SGP vraagt opnieuw aandacht voor de de bereikbaarheid van de stad met de trein. NS stelt namelijk voor vanaf 2017 het HSL-spoor te gebruiken voor de huidige intercity naar België. Deze trein zal dan niet meer stoppen in Dordrecht, maar alleen langsrijden. CU/SGP wil dat het college hierop actie onderneemt richting Den Haag.

Wethouder van de Linden heeft op 20 mei toegezegd hierover informatie te verstrekken en daarin duidelijk te maken welke acties zullen worden ondernomen. CU/SGP pleit al meerdere jaren voor meer aandacht voor de lobby in Den Haag voor dergelijke onderwerpen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.