Politie zoekt vermiste Dordtenaar Kenny Dijksman (Update: Kenny weer terecht)

22 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Politie zoekt vermiste Dordtenaar Kenny Dijksman (Update: Kenny weer terecht)

Update: de politie meldt dat Kenny Yeo Dijksman weer terecht is.

DORDRECHT / PAPENDRECHT - De politie in Dordrecht zoekt sinds 20 mei naar de 43-jarige Kenny Yeo Dijksman uit Dordrecht.

Kenny Dijksman vertrok op dinsdagochtend 20 mei met zijn auto naar zijn werk in Papendrecht. In de loop van de middag reed hij in de richting van een bedrijfspand aan de Daltonstraat in Dordrecht. Daar werd wel zijn auto aangetroffen, maar van Dijksman zelf ontbreekt elk spoor. De familie en de politie maken zich zorgen en kunnen niet uitsluiten dat hem iets is overkomen.

Kenny Dijksman is van Maleisische afkomst en heeft een Aziatisch uiterlijk. Hij is 1.70 meter lang en heeft kort zwart haar. Hij droeg op 20 mei een crème-kleurig T-shirt met opdruk, een spijkerbroek en hoge zwarte werkschoenen.

Wie heeft informatie?
Wie Kenny Dijksman op of na 20 mei nog gezien heeft en weet waar hij nu is, wordt verzocht met de politie contact op te nemen. Andere informatie die leidt naar de verblijfplaats van Kenny Dijksman is uiteraard ook welkom. Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar de politie in Dordrecht. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.