VVD: "Online bezwaar tegen parkeerboetes per direct mogelijk"

23 mei 2014 door Hennie van der Zouw
VVD: "Online bezwaar tegen parkeerboetes per direct mogelijk"

DORDRECHT - De inwoners van Dordrecht kunnen vanaf deze zomer ook eenvoudig online bezwaar maken tegen parkeerboetes. Dit heeft wethouder Rik van der Linden toegezegd na een oproep daartoe door VVD Dordrecht. Momenteel kan alleen nog via de reguliere post bezwaar worden gemaakt. Bedrijven, instellingen en bezoekers van buiten Dordrecht zullen nog wat langer geduld moeten hebben. De techniek voor online identificatie bij deze groep vergt meer onderzoekstijd.

De VVD is verheugd dat het online bezwaar maken zo snel ingevoerd kan worden. "Hiermee wordt Dordrecht weer een stukje klantvriendelijker en kan efficiënter worden gewerkt en dus kosten worden bespaard," aldus VVD raadslid Maarten Burggraaf die dit onderwerp heeft aangekaart.

Update 23 mei 12.43 uur: De VVD bericht n.a.v. het bovenstaande:  "Ter aanvulling op ons persbericht van gisteravond over het invoeren van het online bezwaar maken tegen parkeerboetes, het volgende. De wethouder had aangegeven dat de invoering naar verwachting deze zomer zal zijn, maar na verzending van ons bericht begrepen wij dat dit onverwachts maar positief, reeds vandaag mogelijk is gemaakt."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.