Auteur Marjan Berk dinsdag 3 juni voor lezing naar de Essenhof Dordrecht

26 mei 2014
Auteur Marjan Berk dinsdag 3 juni voor lezing naar de Essenhof Dordrecht

DORDRECHT - Marjan Berk komt dinsdag 3 juni naar de Essenhof in Dordrecht.

Een bericht van de gemeente Dordrecht:

Van 31 mei tot en met 8 juni is het de Landelijke Week van de Begraafplaats. De Essenhof haakt hierop in met onder meer een rondwandeling en een lezing door Marjan Berk. Ook de monumentale Thuredrith Aula is open voor bezichtiging.

Lezing Marjan Berk
Op dinsdagavond 3 juni vertelt auteur en actrice Marjan Berk over haar eigen belevenissen en herinneringen rond begraafplaatsen. Pijnlijke, maar ook hilarische anekdotes komen aan bod. Haar kleindochter Belle verloor haar moeder Roos op tweejarige leeftijd aan kanker. Voor haar schreef Marjan Berk het 'Boek voor Belle'. Na afloop van de lezing kunnen bezoekers vragen stellen aan de schrijfster. Ook signeert zij haar boeken. Aanvang 20.00 uur. Reserveren via essenhof@dordrecht.nl  

Rondwandeling
Op zaterdag 7 juni kunnen belangstellenden tussen 10.00 en 16.00 uur een rondwandeling maken langs tien bijzondere locaties op de begraafplaats. Ook de monumentale Thuredrith Aula is deze dag open voor publiek. Medewerkers van de Essenhof geven bezoekers graag uitleg over de rondleiding en alles wat verder met de begraafplaats te maken heeft.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.