Schouwburg Kunstmin verkoopt bijna twaalfduizend kaarten

26 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Schouwburg Kunstmin verkoopt bijna twaalfduizend kaarten

DORDRECHT - Bij de start van de kaartverkoop voor het theaterseizoen 2014-2015 heeft Schouwburg Kunstmin afgelopen weekend bijna twaalfduizend kaarten verkocht. Bezoekers weten de weg  naar de schouwburg weer te vinden. De voorstellingen van Jochem Myjer raakten uitverkocht. Voor gewilde artiesten als Nick & Simon, Brigitte Kaandorp en Jandino Asporaat zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Voor veel voorstellingen zijn nog voldoende kaarten. Liefhebbers kunnen bijvoorbeeld nog naar The Sound of Music, naar Sneeuwwitje de musical op eerste kerstdag, René Froger, Scapino Ballet Rotterdam of de toneelvoorstelling De Verleiders. Wie op 9 juni voor vier of meer voorstellingen kaarten heeft gekocht, krijgt van Schouwburg Kunstmin gratis kaarten voor een vijfde voorstelling. Hierbij kan gekozen worden uit een door de schouwburg gemaakte selectie.

De schouwburg is blij met de belangstelling voor de programmering in het eerste theaterseizoen na de restauratie. In mei 2012 was er voor het laatst een voorstelling in Kunstmin te zien, daarna gingen de deuren dicht voor een grootscheepse restauratie. Gedurende deze periode konden theaterliefhebbers terecht in Machine 3 in het Energiehuis.

Ook in het seizoen 2014-2015 zijn in deze zaal voorstellingen van Kunstmin te zien. Bestellers hadden  via de website de mogelijkheid om de schouwburg met een financiële bijdrage te ondersteunen. Daar werd door 218 mensen gebruik van gemaakt. Inmiddels zijn ook ruim vijftig stoelen in de Grote Zaal zijn geadopteerd. De schouwburg hoopt dat meer mensen die Kunstmin een warm hart toedragen besluiten een stoel te adopteren of een donatie te doen.

In de volledig vernieuwde en tegelijk vertrouwde Schouwburg Kunstmin kan jong en oud komend seizoen genieten van messcherpe cabaretiers, mooie toneel- en dansvoorstellingen, meeslepende musicals, concerten en shows.  Bijna iedere zondagmiddag staat er een  jeugd- of familievoorstelling  op het programma. In Machine 3 in het Energiehuis zijn komend seizoen vooral spannende dans- en muziekvoorstellingen te zien.
Kaarten voor het nieuwe seizoen zijn te koop via www.kunstmin.nl en vanaf zaterdag 31 mei ook aan de balie in het Energiehuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.