Vlootschouw 'Dordt in Stoom' weer een grandioos succes

26 mei 2014 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Vrijdagavond 23 mei 2014 startte de 16e editie van Dordt in Stoom met de traditionele vlootschouw op het drukst bevaren rivierenkruispunt van Europa.

Duizenden mensen waren getuige van  een prachtig spektakel onder ideale weersomstandigheden. Ze keken naar het openingsfestijn vanaf één van de vele partyschepen, aan boord van de tientallen plezierjachten of zeilboten, of zelfs vanaf hun balkons op de omringende flats.

Maar het merendeel van het publiek had zich verzameld op de kaden in Dordrecht en op het Merwehoofd in Papendrecht (het zonnige hart van de Drechtsteden). Van de Papendrechtse kant is de volgende foto impressie gemaakt door Wim Schut.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.