Drukte in Dordts Patriciërshuis tijdens Bachfestival

25 september 2012
Drukte in Dordts Patriciërshuis tijdens Bachfestival

DORDRECHT - Het Dordts Patriciërshuis, Museum aan de Maas, heeft tijdens het Bachfestival vele bezoekers mogen ontvangen. In de inmiddels beroemde Maaskamer vonden zaterdag 21 en zondag 22 september drie concerten plaats. Laurens Gooshouwer van het museum: ‘Het aantal bezoekers was boven verwachting. Gelukkig was er net voldoende plaats voor iedereen om de concerten bij te wonen. Na het concert kregen de bezoekers ook nog een rondleiding door het museum, waar iedereen enthousiast over was.’

Het nieuwe Dordtse museum mag zich blijkbaar ook in meer landelijke bekendheid verheugen. Twee van de bezoekers waren dames die respectievelijk uit Zwolle en Amersfoort waren gekomen om de concerten bij te wonen.

Gooshouwer: ‘Ook tijdens de gewone openingstijden zien we al veel mensen van buiten Dordt. Overigens, zondag 30 september vindt er  om 16.00 uur weer een concert plaats, waar mensen voor € 15,- kunnen genieten van een Europese meesterpianist, die speelt op een klassieke piano forte. Aanmelden kan via onze website: www.dordtpatriciershuis.nl.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.