GSC/ODS naar finale nacompetitie

27 mei 2014
GSC/ODS naar finale nacompetitie

DORDRECHT - Na de eerste nacompetitiewedstrijd tegen Wilhelmina '26 met 3-2 te hebben verloren, hebben de voetballers van GSC/ODS even laten zien wat voetballen is.

GSC/ODS wilde ten koste van alles proberen om volgend seizoen in de tweede klasse uit te komen, en Wilhelmina '26 moest daar het slachtoffer van worden. Na 90 minuten stond de eindstand van 2 - 0 voor GSC/ODS op borden, en zo bereikten de Dordtenaren de finale in de nacompetitie.

Komende donderdag (Hemelvaartsdag) gaat het elftal naar naar Gameren voor de eerste finale wedstrijd tegen GVV’63 en twee dagen later is GVV’63 te gast in Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.