GSC/ODS staat voor bijna onmogelijke opgave

30 mei 2014 door Hennie van der Zouw
GSC/ODS staat voor bijna onmogelijke opgave

DORDRECHT - De spelers van GSC/ODS krijgen het heel moeilijk in de tweede finalewedstrijd van de nacompetitie om een plaats in de tweede klasse. Alleen een wonder kan ze nog redden na de met 4 - 0 verloren eerste finalewedstrijd tegen GVV'63.

Na 90 minuten was de uitslag nog slechts 2 - 0 voor GVV'63, en leek er nog hoop. Maar in blessuretijd maakte de tegenstander nog twee goals, en lijkt alle hoop vervlogen......

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.