Keltfest 2014 wederom een geslaagd evenement

02 juni 2014 door Paul Schrandt
Keltfest 2014 wederom een geslaagd evenement

DORDRECHT - Afgelopen weekend vond in de Dordtse Biesbosch het Keltfest evenement plaats. Deze zevende editie was wederom een groot succes.

Duizenden mensen van allerlei pluimage vonden wederom hun weg naar het festival dat elk jaar aan het begin van de zomer wordt georganiseerd in de Dordtse Biesbosch. Jong of oud, verkleed of niet, er was voor iedereen weer genoeg te zien en te beleven.
Zo waren er weer veel oude ambachten te bewonderen, werden er veel kunsten vertoond, wist de verhalenverteller weer velen te boeien en konden de bezoekers zich eindeloos vermaken bij de vele stands met kleding, sieraden, ambachtelijk vakwerk, lekkere hapjes en bijzondere dranken.

Uiteraard konden de muziekliefhebbers weer genieten van diverse bands zoals uiteraard Rapalje, die dit jaar hun zelf gebrouwen bier op tap mochten introduceren en verder met o.a. Orfeo, Finvarra, The Royal Spuds en Scrum. De Kelten zonder Grenzen wisten het publiek een aantal keer per dag te boeien met hun sprookjesachtige maar soms ook onheilspellende muziek. Tijdens hun optredens vond er een waar dansfestijn plaats.
In de intieme setting van de 'pub' kon men genieten van singer/songwriters zoals William (van Rapalje), Robert den Hartigh en Celtann.

Mede dankzij het mooie weer en de tomeloze inzet van alle medewerkers en vrijwilligers kan worden terug gekeken op een zeer geslaagd Keltfest 2014.

Kijk voor meer foto's op http://www.facebook.nl/psfotograaf

Foto's: Paul en Sven Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.