Feestelijke seizoensafsluiting van het 35+/45+ 7tegen7 voetbal

03 juni 2014 door Hennie van der Zouw
Feestelijke seizoensafsluiting van het 35+/45+ 7tegen7 voetbal

DORDRECHT - Op 6 juni a.s. vindt de laatste speelavond 7 tegen 7 voetbal (35+ en 45+) van dit voetbalseizoen plaats. Op het terrein van voetbalvereniging GSC/ODS wordt dit Dordrechtbrede voetbalevenement, dat nu een jaar succesvol draait, feestelijk afgesloten.

De bal rolt vanaf 19.30 uur, waarna zo’n 12 teams het op vriendschappelijke wijze tegen elkaar opnemen. Het 7tegen7 voetbal wordt feestelijk omlijst door een barbecue en muziek van het Dordtse duo Hollands Welvaren. Iedereen die wil komen kijken is welkom. Wil je meedoen? Dat kan ook: je kunt je opgeven als individu of als team via www.dordtsport.nl.  

7 tegen 7 voetbal is een initiatief van vier Dordtse voetbalclubs – Oranje Wit, GSC/ODS, Dubbeldam en Wieldrecht. Samen met Sportbedrijf Dordrecht en FysioDordt namen zij vorig jaar het initiatief het 7 tegen 7-voetbal in Dordrecht op de kaart te zetten. Iedereen die boven de 35 jaar is en wil voetballen kan deelnemen aan de speelavonden.

Per seizoen worden er tien speelavonden georganiseerd. De regels en omstandigheden zijn aangepast. Er wordt gespeeld in zeventallen op een half veld. Er mag doorlopend worden gewisseld en slidings zijn niet toegestaan.

Fitheidstest
Potentiële deelnemers die twijfelen aan hun fitheid kunnen GRATIS een fitheidstest doen. Deze fitheidstest wordt afgenomen bij een van de fysiotherapeutpraktijken die is aangesloten bij FysioDordt; een samenwerkingsverband van eerstelijns fysiotherapeuten in Dordrecht. Voor informatie over de fitheidstest: www.dordtsport.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.