Voorganger Jozua Dordrecht Wim Grandia fietst voor aankoop kerk

04 mei 2010
Voorganger Jozua Dordrecht Wim Grandia fietst voor aankoop kerk

DORDRECHT - Wim en John Grandia (vader en zoon) gaan deze zomer een week fietsen om geld in te zamelen voor de aankoop van het gebouw. Wim Grandia is voorganger van de evangelische gemeente Jozua in de Stadspolders. Hij heeft met zijn John een sporiteve uitdaging gevonden om geld bijeen te brengen om de kerk te kunnen komen. Een verhaal op de website van Jozua:

Het is een al jarenlange traditie dat vader en zoon één keer per jaar samen op de fiets door een deel van Nederland en/of omringende landen trekken. Een paar jaar geleden besloten ze voor het goede doel te gaan fietsen. Twee EO-collega’s zouden die zomer op pad gaan voor World Servants en Wim en John kwamen op het idee om in één week voor minimaal 1000 kilometer te gaan om zich vervolgens per kilometer te laten sponsoren door familie en vrienden. Dit leverde toen duizenden guldens op!

Nu is er weer geld nodig. Veel geld om de aankoop van het gebouw en alles wat daarbij hoort mogelijk te maken. Van 11 t/m 17 juli (bij slecht weer mogelijk een week later) zullen ze gaan fietsen te beginnen in Nieuweschans (NO Groningen) en dan via de Waddenzeeroute en de Noordzeeroute helemaal naar Sluis (Zeeuws Vlaanderen) en van daaruit weer terug naar Dordrecht. De bedoeling is ook nu weer minimaal 1000 kilometer in een week te gaan fietsen. Je kunt Wim en John per gereden kilometer sponsoren en zo meesparen voor het gemeentegebouw!

Voor een filmpje en meer informatie klik op www.jozua.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.