Wim Grandia op EO-Jongerendag

06 juni 2012
Wim Grandia op EO-Jongerendag

DORDRECHT - De evangelische voorganger en voormalig EO-medewerker Wim Grandia van Jozua uit Dordrecht zal Martin Brand vervangen als spreker op de EO-Jongerendag komende zaterdag. Dat maakte de EO-Jongerendag dinsdag bekend. Martin Brand kreeg zondag een hartstilstand.

Grandia, voorganger van de evangelische gemeente Jozua in Dordrecht, trad in het verleden drie keer op voor het jongerenevenement. De EO-jongerendag wordt gehouden in het Gelredome in Arnhem en trekt ieder jaar ruim 30.000 jongeren.

In het thema van de EO-Jongerendag, ”Made for You”, ziet Grandia veel perspectieven. „Ik ben zelf direct aan de slag gegaan met het thema MADE FOR YOU en ontdekte dat het mooie betekenissen heeft. Zoals You met een hoofdletter: wij zijn gemaakt voor God. Als je dat ontdekt in je leven, kom je echt tot bloei!”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.