Voorganger Wim Grandia neemt afscheid van Jozua

07 juni 2014
Voorganger Wim Grandia neemt afscheid van Jozua

DORDRECHT - Per 1 juli 2014 zal Wim Grandia zijn taak als voorganger van de Evangelische Gemeente Jozua Dordrecht neerleggen. In de dienst van zondag 29 juni zal de gemeente afscheid nemen van Wim en zijn vrouw Sonja en hen bedanken voor hun inzet voor de gemeente. Na afloop van de dienst is er een korte receptie.

Op 15 oktober 2006 werd Wim Grandia samen met zijn eerste vrouw Gees als voorgangersechtpaar ingezegend. Op 4 april 2009 overleed Gees op 46-jarige leeftijd.

Wim Grandia: "Deze ervaring heeft veel impact heeft gehad op mijn leven en heeft mij in een diepere verbondenheid met God gebracht en een nieuwe dimensie aan mijn prediking toegevoegd".

In 2011 is Wim opnieuw getrouwd met Sonja Splinter. Na bijna 8 jaar de gemeente als voorganger te hebben gediend en daarvoor ruim vijfentwintig jaar bij de EO (Ronduit) te hebben gewerkt, heeft Wim aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Deze heeft hij gevonden in zijn nieuw opgerichte bureau ‘Grandia CPW’ in zijn huidige woonplaats Nieuw- Vennep. CPW wat staat voor ‘Coaching, Preaching, Writing’. Meer informatie over ‘Grandia CPW’ kunt u vinden op de website www.grandia-cpw.nl

Wim grandia: "Ik ervoer sterk dat God mij weer terug wilde brengen naar een landelijke bediening om in allerlei verschillende kerken en gemeenten te dienen met het Woord. Inmiddels staan er al weer vele spreekbeurten ingepland voor zowel kerkdiensten, mannendagen, bijbelstudieseries, conferenties en jongerenevents".

De gemeente Jozua wordt nu geleid door Joop Koens, die sinds september 2012 is aangetreden als 2e voorganger. Jozua is nog op zoek naar een voorganger als vervanger van Wim Grandia.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.