6000e zwemdiploma bij de Sportboulevard Dordrecht

11 juni 2014 door Hennie van der Zouw
6000e zwemdiploma bij de Sportboulevard Dordrecht

DORDRECHT - Op zaterdag 7 juni 2014 hebben weer 130 kinderen bij de Sportboulevard hun zwemdiploma (A, B of C) gehaald. Extra bijzonder was dat de zwemonderwijzers van Optisport het 6000e diploma sinds de opening van de Sportboulevard hebben mogen overhandigen.

De gelukkige zwemmer was Cas van de Lagemaat. Hij kreeg uit handen van Zed de haai zijn C-diploma uitgereikt en een leuk extraatje namens Optisport. Een cadeaubon voor een schoolschaats en zwempas waarmee hij in het nieuwe seizoen een jaar lang onbeperkt kan zwemmen en schaatsen op de recreatieve uren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.