Politie zoekt getuigen van brand in Dordrecht

17 juni 2014
Politie zoekt getuigen van brand in Dordrecht

DORDRECHT -  De politie in Dordrecht komt graag in contact met mensen die voorafgaand aan of kort na het ontstaan van een brand in Dordrecht iets verdachts hebben gezien.

Op 14 juni ontstond rond 15.55 uur brand in een overkapte ruimte tussen twee panden aan de Markettenweg, tussen de huisnummers 8 en 10. Doordat er gevaar bestond voor uitbreiding, schaalde de brandweer op naar middelbrand. Door het snelle ingrijpen van de brandweer kon erger worden voorkomen en bleven de gevolgen beperkt tot materiële schade. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.
Wie op 14 juni vóór of kort na 16.00 uur op de Markettenweg ter hoogte van huisnummers 8-10 iets verdachts heeft gezien, wordt gevraagd met de politie te bellen. Dat geldt ook voor mensen die andere informatie hebben over (de oorzaak van) de brand. Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar de recherche in Dordrecht. Anoniem bellen kan ook naar 0800-7000.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.