Zomer Zwerf Kaart 2014 komt er weer aan

25 juni 2014 door Hennie van der Zouw
Zomer Zwerf Kaart  2014 komt er weer aan

DORDRECHT - De zomervakantie komt er bijna aan, maar vervelen hoeft gelukkig niet. ToBe cultuurcentrum organiseert in samenwerking met diverse Dordtse culturele instellingen het vakantieproject de ZomerZwerfKaart.

Met deze kaart kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar van 21 juli t/m 31 augustus terecht bij deze instellingen om een geweldige zomer te beleven. Zo zijn er bijvoorbeeld leuke activiteiten bij het Dordrechts Museum of kunnen de kinderen terecht bij Kinderboekwinkel De Giraf. Andere instellingen zijn de Bibliotheek AanZet, Duurzaamheidscentrum Weizigt, Huis van Gijn, Teekengenootschap Pictura en ToBe cultuurcentrum.

Na afloop van de activiteiten krijgen ze een stempel. Een volle kaart betekent een heerlijk gratis ijsje bij Il Giardino Gelato!

De Zomer Zwerf Kaart is vanaf 16 juli op te halen tijdens het festival ‘Ultra Kits’ in Bibelot, Energiehuis én bij alle deelnemende organisaties. Kijk voor meer deelnemende organisaties en informatie op: www.tobe.nl/zomerzwerfkaart

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.