Opening Wijkwinkel in De Prinsemarij: Groots feest tijdens Dag van Nieuw Krispijn

25 juni 2014 door Hennie van der Zouw
Opening Wijkwinkel in De Prinsemarij: Groots feest tijdens Dag van Nieuw Krispijn

DORDRECHT - Tussen het Paulusplein en de Nassauweg vindt zaterdag 28 juni de Dag van Nieuw Krispijn plaats. Dit is een jaarlijks terugkerend groots wijkfeest met een braderie tussen 10.00 en 16.00 uur. Deze dag houdt Het Spectrum een open dag in De Prinsemarij.

Op het feestprogramma staat onder meer om: 9.30 uur de optocht met versierde fietsen en om 10.00 uur de officiële opening van het wijkfeest door de nieuwe wethouder Karin Lambrechts. Om 11.00 uur is de officiële opening van de Wijkwinkel Nieuw Krispijn in De Prinsemarij. Om 12.00 uur de ballonnenwedstrijd voor jong en oud. Verder is er de gehele dag: het Rad van Fortuin, voorlezen in de Pipowagen, springkussen, workshops, sport en spel, diverse optredens, modeshows, muziek & optreden van een DJ. Er is een ook een gezellige braderie met 30 kramen.

Wijkwinkel
Zaterdag 28 juni vindt tevens de officiële opening plaats van de Wijkwinkel Nieuw Krispijn in De Prinsemarij. Hier kunnen wijkbewoners terecht met hun vragen over de wijk of over hun persoonlijke situatie. Een gastvrouw luistert eerst naar de vragen, kan deze soms al deels beantwoorden of brengt de wijkbewoner in contact met een medewerker van het sociaal wijkteam. De Wijkwinkel werkt samen met allerlei instanties binnen en buiten de Nieuw Krispijn.

Het Spectrum
Tijdens de open dag van Het Spectrum kunnen bezoekers kennis maken met het brede aanbod aan service, diensten, zorg en activiteiten van Het Spectrum en zich laten informeren over de mogelijkheden.

Gedurende de Dag van Nieuw Krispijn bundelen diverse instellingen, organisatie en stichtingen hun activiteiten en tonen hoe zij het gehele jaar door samen werken voor een levendige de wijk. Door het goede onderlinge contact en samenwerking ontstaan er steeds meer initiatieven voor en door de wijk waardoor de leefbaarheid positief verbeterd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.