Opnieuw & Co behaalt keurmerk Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN)

30 juni 2014 door Hennie van der Zouw
Opnieuw & Co behaalt keurmerk Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN)

DRECHTSTEDEN - Opnieuw & Co heeft als 5e kringloopbedrijf in Nederland het keurmerk van de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN) behaald. Het keurmerk is afgeleid van ISO-9001-2000 en wordt door Lloyds jaarlijks gecontroleerd. Voor Opnieuw & Co is het een erkenning van de kwaliteit die men al langer nastreeft.

Het keurmerk wordt op vrijdag 27 juni 2014 om 16.00 uur officieel onthuld door wethouder Rik van der Linden van de gemeente Dordrecht. Opnieuw & Co is getoetst op zaken zoals vergunningen, arbo, transparantie en het beschrijven en kwalitatief goed uitvoeren van de processen. De brengende en kopende klanten merken dit door heldere afspraken en mocht er iets mis gaan dan is er een klachtenprocedure. Het mooie is dat Opnieuw & Co dit doet met een groot aantal vrijwilligers, leerlingen, medewerkers via Drechtwerk, patiënten van Bouman GGZ enzovoort. Ook voor de partners van Opnieuw & Co zoals HVC, Drechtwerk, Het DaVinci College, Bouman GGZ, de gemeenten en divers scholen is het een bevestiging dat Opnieuw & Co de zaken goed voor elkaar heeft. Het keurmerk geldt voor alle 6 vestigingen van Opnieuw & Co.

De Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland bestaat dit jaar 20 jaar en heeft 67 leden met samen 200 kringloopwinkels. Het jubileum wordt later dit jaar gevierd tijdens de nationale kringloopdag op zaterdag 4 oktober 2014. Op donderdag 2 oktober is er een landelijk congres met als thema de kringloopwinkel van 2020, dit congres zal gehouden worden in het Energiehuis in Dordrecht.

Er zijn de komende periode diverse acties om het behalen van het keurmerk samen te vieren met onze klanten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.