Vier jouw zomer bij Weizigt

30 juni 2014 door Eva Baars

DORDRECHT - Ben jij ook al aan het aftellen? Nog eventjes en dan is het weer zomervakantie! Lekker lang vrij en tijd voor leuke dingen. Weizigt organiseert de hele vakantie lang weer allerlei activiteiten. Vervelen is er dus niet bij deze zomer!

Tijdens de zomervakantie organiseert Weizigt een heleboel leuke, spannende, creatieve en kriebelige activiteiten. Elke week kun je op de Stadsboerderij deelnemen aan de workshop Dierverzorging. Leer alles over dieren en krijg een echt certificaat mee naar huis na afloop. Dit jaar heeft Weizigt extra aan de creabea’s gedacht. Stichting SCRAP organiseert knutselochtenden met afval, maar je kunt ook deelnemen aan een workshop wilgentenen vlechten of je eigen papier scheppen. Kunstenares Lisette van Gameren leert je hoe je de beste foto schiet met je smartphone. Samen met IVN ga je op zoek naar waterbeestjes en leer je alles over vogels. Kortom, een zomer vol plezier! Jij komt toch ook?

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de vakantieactiviteiten bij Weizigt. Wees er snel bij want voor sommige activiteiten zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveren kan telefonisch, (078) 770 8200, of per e-mail, weizigt-nmc@dordrecht.nl. Voor meer informatie over de vakantieactiviteiten kijk je op www.weizigt.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.