Koffie Met moet nog even afwachten over vergunning

07 april 2014
Koffie Met moet nog even afwachten over vergunning

DORDRECHT - Voorlopig is er geen duidelijkheid over de vergunning, die van koffiebar 'KOFFIE MET' aan de Grote kerksbuurt wordt aangevochten. Een bericht van koffie met:

"Op 3 april was de rechtszitting over het intrekken van onze vergunning. Omdat de buurman die was uitgenodigd om de omwonenden te vertegenwoordigen, niet kwam opdagen - hij bleek te zijn geëmigreerd - besloten de rechters de zaak aan te houden. Er heeft dus geen inhoudelijke behandeling plaatsgevonden. De rechters willen de omwonenden alsnog de kans geven een nieuwe vertegenwoordiger te kiezen en de zitting bij te wonen. Alle omwonenden die destijds bezwaar tegen onze vergunning hadden aangetekend, worden daartoe apart aangeschreven en er wordt - nog voor de zomer - een nieuwe zitting gepland.

Opnieuw uitstel dus, en nog langer in onzekerheid blijven over de exploitatiemogelijkheden van ons pand. Een teleurstellende gang van zaken. Wel liet de gemeente weten een exploitatievergunning te willen verlenen voor de activiteiten van KoffieMet, zoals die nu plaatsvinden. Het is fijn te weten dat wat we nu doen, in ieder geval binnen het bestemmingsplan past, maar we zouden graag ook de mogelijkheid hebben uit te breiden met avondactiviteiten, zoals in de oorspronkelijke vergunning was toegestaan. We zullen hierover het gesprek aangaan".

Wordt vervolgd dus.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.