Puur Live (popmuziek in zijn puurste vorm)

07 juli 2014 door Hennie van der Zouw
Puur Live (popmuziek in zijn puurste vorm)

DORDRECHT - Op 13 juli organiseert lunchroom Puur haar eerste “Puur Live” middag. Tijdens deze editie zullen twee bekende Dordtse muzikanten Parelvet (Ron Smith) en Randy Derkhof optreden. Mooie popliedjes gespeeld op akoestische instrumenten in een intieme setting. Popmuziek in zijn puurste vorm.
Parelvet is de alter ego van singer-songwriter Ron Smith, ook  wereldberoemd in Dordrecht als gitaarman van surf-cocktail band Koko en van soulband the Soul Snatchers. Parelvet  speelt een mash up van bluesy rock & roll, tranentrekkende country-folk en andere hartverscheurende melancholia.

Zanger, gitarist en songwriter Randy Derkhof  heeft de liefde voor muziek met de rijstlepel meegekregen. Als 4 jarige luisterde hij al graag naar onder andere Elvis, country & Western, Hawaimuziek, Krontjong, Big Bandjazz, The Beatles en The Stones. Hij leerde al vroeg ukulele en later ook gitaar spelen en treedt inmiddels al ruim 25 jaar in het professionele circuit op.

Puur is een nieuwe plek in Dordrecht waar je heerlijk kan genieten van een goede kop koffie of thee, zoetigheden of een lunch in huiselijke sfeer. Er is een uitgebreide vegetarische kaart met daarop glutenvrije, lactosevrije, veganistische, suikervrije en veelal huisgemaakte producten. Puur zal met enige regelmaat een programma brengen van singer-songwriters en instrumentalisten die hun liedjes in een eenvoudige akoestische setting zullen spelen.

Puur - Eten en Drinken is gevestigd aan de Voorstraat 171.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.