Gezellige sfeer op niet zo drukke Boekenmarkt

07 juli 2014 door Hennie van der Zouw
Gezellige sfeer op niet zo drukke Boekenmarkt

DORDRECHT - Afgelopen zondag 6 juli slingerde de traditionele Boekenmarkt zich weer door het centrum van Dordrecht. Het was lekker weer, met af en toe een waterig zonnetje. Maar de temperatuur was perfect voor een gezellige boekenmarkt.

Het leek op deze eerste zondag van juli echter niet zo druk als vorige jaren, zowel wat bezoekers betreft, als het aantal kraampjes.

Foto: Fokko van der Straaten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.