Tweede editie Groeten Uit... uitgedeeld

08 juli 2014 door Hennie van der Zouw
Tweede editie Groeten Uit... uitgedeeld

DORDRECHT - Afgelopen maandag 7 juli deelde Bert van de Burgt (wethouder Onderwijs en Educatie) de tweede editie uit van het educatieve zomermagazine Groeten Uit… Hij deed dat op ligplaatsschool Het Zwanejong en samen met André Boer van het Dordtse Krohne Altometer.

Groeten Uit… staat boordevol leuke tips en adviezen voor ouders van kinderen uit groep 1 tot en met 4 van de basisschool. Deze groep leerlingen leert dagelijks veel. Dat stopt natuurlijk niet ineens in de zomervakantie. Met het ‘doe-boek’ in de hand kunnen de zes weken zomervakantie toch ook nog leerzaam voorbij vliegen!

Techniek
Het centrale thema dit jaar is techniek. Met simpele materialen stimuleer je ook het technisch inzicht bij deze doelgroep op een speelse wijze. De heren Van de Burgt en Boer weten elkaar goed te vinden op het gebied van onderwijs en techniek. Krohne wordt (internationaal) geroemd om zijn bijzondere technische ontwikkelingen en toepassingen en heeft ook onderwijs hoog in het vaandel staan.

Gratis
Tijdens de laatste schoolweek voor de zomervakantie wordt dit blad op vrijwel alle basisscholen (groep 1-4), kinderdagverblijven en peuterspeelzalen uitgedeeld. Groeten Uit… is gratis en ligt ook bij de bibliotheken, speeltuinverenigingen en Weizigt NMC.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.