North Sea Jazz special op Drechtstad FM

09 juli 2014 door Hennie van der Zouw
North Sea Jazz special op Drechtstad FM

DORDRECHT - Donderdag 10 juli is op Drechtstad FM van 20.00 uur tot 21.00 uur een speciale uitzending gewijd aan het North Sea Jazz festival. Gastpresentatoren Berny Manspeaker en Ben Korzelius schotelen je in het cultuurprogramma ‘Via Cultura’ een speciale menukaart voor met de lekkerste jazz, world en soul, die van 11 tot en met 13 juli te zien is op North Sea Jazz in Ahoy Rotterdam. Ook komt North Sea programmeur Frank Bolder en Kim van Zweeden (North Sea Round Town) aan het woord met de laatste nieuwtjes en updates. Kim geeft twee vrijkaartjes weg voor een van de concerten op NSRT.

Het festival is nu al uitverkocht, dus alle reden om heerlijk achterover leunend  in je tuinstoel met een koel drankje te luisteren naar je eigen lokale radiozender. Slechts een kleine keuze uit het overvolle programma is te horen op Drechtstad FM, maar absoluut  een aangename manier om vooraf in een goede stemming te komen. De techniek is in de handen van Robert Schreuder.

Drechtstad FM is te beluisteren op de volgende frequenties:
In Dordrecht en omgeving via de ether op 105.9 FM / kabel 95.7 FM. Of rechtstreeks via www.rtvdordrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.