Speeltuin Oosterkwartier in Vogelbuurt bestaat zestig jaar

11 juli 2014
Speeltuin Oosterkwartier in Vogelbuurt bestaat zestig jaar

DORDRECHT -  Vroeger waren speeltuinen gebruikelijker dan nu. Oosterkwartier in Dordrecht heeft in elk geval volgehouden en overleeft.

Jacqueline van den Berg heeft onder andere deze voorziening een beetje geadopteerd. Ze doet het volgende verslag bij de website van de PvdA:

Speeltuin Oosterkwartier in de Vogelbuurt bestaat 60 jaar en dat wordt uitbundig gevierd op zaterdag 12 juli 2014 van 12-17 uur. Er is een gevarieerd programma: Ballonvouwen, Ballonwedstrijd, Mini Playback Schow, Poffertjes, Battle: De jongens tegen de meiden; met 's avonds Kinder discoavond.

Iedereen is van harte welkom, in Speeltuin oosterkwartier, Meerkoetstraat 50a.

Jopie, Lenny en alle vrijwilligers: Van Harte Gefeliciteerd !!!


Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.