Bouw nieuwe megabioscoop in Dordrecht is uitgesteld

29 maart 2014
Bouw nieuwe megabioscoop in Dordrecht is uitgesteld

DORDRECHT - Rondom het Energiehuis komt een parkeergarage en een grote bioscoop. Datr laatste vraagt meer tijd: (bron RTV Rijnmond) De bouw van de nieuwe megabioscoop in Dordrecht is rond de twee maanden uitgesteld. De bouw zou deze maand starten, maar doordat op het laatste moment nog gekozen is voor een andere aannemer, lukt dit niet.

Hierdoor zal de bioscoop op de Stadswerven niet, zoals beloofd, voor de kerst open gaan.

De komst van de bioscoop stond eerder al op losse schroeven, doordat exploitant Wolff moeite had met het vinden van een investeerder.

Volgens een woordvoerder van de gemeente staat de bouw nu niks in de weg, alles schuif alleen zes tot acht weken op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.