Stoomtrein bij Wieldrechtse Zeedijk

24 september 2012
Stoomtrein bij Wieldrechtse Zeedijk

DORDRECHT - Op zondag 23 september reed er een stoomtrein  ter hoogte van de Wieldrechtse Zeedijk.

De trein reed voor donateurs van de SSN en losse passagiers naar een festival ter gelegenheid van het 800 jarige bestaan van Oisterwijk. Tijdens het stoomfestijn zou hier een gerestaureerde stoommachine van een oude schoenen fabriek weer in gebruik worden genomen.
Ter gelegenheid hiervan werd door de SSN een donateurs rit georganiseerd voor hun leden en niet-leden die dit evenement per trein wilde bezoeken .

Deze stoomtrein rijdt wel vaker door Nederland en is zelfs als privé trein voor bedrijfsfeesten en partijen te boeken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.