Zwemmen met korting voor biebleden

06 augustus 2014 door Hennie van der Zouw
Zwemmen met korting voor biebleden

DORDRECHT / SLIEDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Lid zijn van de Bibliotheek AanZet is nu wel heel leuk! Dankzij het landelijke kortingsprogramma Voordeel met je Biebpas geeft de bibliotheekpas voordeel bij bibliotheekactiviteiten, theaters, dierenparken, musea, pretparken en festivals. Daarnaast is er nu een exclusieve korting in de regio: bibliotheekleden krijgen 10% korting bij Sportboulevard Dordrecht, Zwembad de Lockhorst en Zwembad De Louwert.

Zwemmen met korting
Al sinds 2012 kunnen bibliotheekleden met korting 10% zwemmen en recreatief schaatsen bij Sportboulevard Dordrecht. Wegens groot succes is deze actie uitgebreid. Vanaf nu krijgt men ook 10% korting op een fitnessabonnement. Daarnaast krijgen bibliotheekleden met ingang van deze zomer 10% korting op recreatief zwemmen bij Zwembad De Lockhorst in Sliedrecht en Zwembad De Louwert in Hendrik-Ido-Ambacht. De korting wordt verrekend bij het tonen van de bibliotheekpas bij aankoop van een toegangskaartje.

In het kort
Wat:         Korting bij zwembaden in Dordrecht, Sliedrecht en Hendrik-Ido-Ambacht
Waar:       Sportboulevard Dordrecht, Zwembad De Lockhorst en Zwembad De Louwert
Wanneer: Doorlopend
Voor wie:  Bibliotheekleden
Voordeel: 10% korting

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.